IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
160 , 00 kr.
200 , 00 kr.
Kompetente par, i-bog

Kompetente par, i-bog

En vejledning i par- og sexterapi

Sex kan være både sundt og godt, hvis man nyder at have sex, og man er glad for den sex, man har. Men der er virkelig mange mennesker, som har ondt i sexlivet, og det er slet ikke alle mennesker, der ønsker at have sex. Mennesker er forskellige, også hvad angår deres seksualitet. Og det er derfor i parterapi væsentligt at undersøge, hvad der føles rigtigt for både parret og den enkelte.

I "Kompetente par" fokuserer Karina Kehlet Lins på nogle af de vigtigste opmærksomhedspunkter i par- og sexterapi og beskriver nogle af de nyeste udviklinger på området, så praktikere og studerende, der ønsker at lære mere om kombinationen af par- og sexterapi får et godt overblik og inspiration til arbejdet.

Bogen præsenterer helt grundlæggende koncepter i par- og sexterapi og bevæger sig til de mere komplekse interventioner, og det hele omsættes til praktiske case-eksempler. 

Området kan være både udfordrende og delikat, og derfor beskriver bogen, hvordan man kan undgå nogle af de største faldgruber. 

Karina Kehlet Lins er klinisk psykolog, klinisk sexolog og systemisk psykoterapeut med mere end 20 års erfaring. Hun er desuden ekstern lektor i klinisk sexologi ved Københavns Universitet og har undervist i sexologi ved forskellige universiteter.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
200 sider
Udg. dato:
05. okt. 2023

ISBN:
9788750065173
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk;Vibeke Nørgaard
200 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04