IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
223 , 96 kr.
279 , 95 kr.
Kritisk tænkning i organisation og ledelse

Kritisk tænkning i organisation og ledelse

Det er tanken, der tæller

I en verden med komplekse problemstillinger har vi brug for medarbejdere, ledere og organisationer, der  evner at tænke på tværs, tør være nysgerrige, undre sig  og udfordre det, vi plejer at gøre. Vi har med andre ord  brug for gode, kritiske tænkere. 

Det stiller krav til både den enkelte medarbejder og leder, som skal lære at folde sin tænkning og refleksion ud. Og det stiller også krav til organisationer, der skal skabe rum og stimulere til refleksion. 

KRITISK TÆNKNING I ORGANISATION OG LEDELSE sætter et filosofisk fokus på kompetencen kritisk tænkning, og hvordan man kan arbejde med det både på et individuelt plan og i en organisatorisk kontekst. Bogen er oplagt på ledelsesuddannelser, for ledelses- og udviklingskonsulenter samt som selvstudium for dig, der er nysgerrig på organisation og ledelse. 

"Hvis du vil tilegne dig de seneste smarte buzzwords inden for områder som ledelse og organisation, så skal du ikke læse Christoffer Boserup Skovs nye bog. Det skal du derimod, hvis du vil vide noget om, hvordan man tænker dybt og kritisk til gavn for både dig selv, og dem du arbejder sammen med. I bogen behandles den basale menneskelige evne til at tænke godt. Det er en evne, der nok er lige så gammel som menneskeheden, men som forfatteren på fornem vis sætter ind i aktuelle sammenhænge. Vi trænger mere end nogensinde til at blive mindet om værdien af den kritiske tænkning, og det hjælper Christoffer Boserup Skov os med. Tak for det!"
- Svend Brinkmann, professor i psykologi og forfatter 
 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
122 sider
Udg. dato:
01. mar. 2023

ISBN:
9788750063209
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
279 , 95 kr.
223 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01