IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Kultur, kulturanalyse og kulturetik

Kultur, kulturanalyse og kulturetik

eller hvad adskiller og forener os?

Denne bog handler om interkulturelt samvirke og henvender sig især til mennesker, der praktisk eller teoretisk beskæftiger sig med folk fra andre kulturer.

I bogens første del om Kulturteori udvikles en dynamisk kulturmodel, som giver læseren indsigt i selve det teoretiske kulturbegreb. I anden del om Kulturpraksis udvikles en metode, der kan bruges til at beskrive og analysere en given kultur. I tredje del om Kulturetik behandles de etiske problemer, omgangen med en fremmed kultur uundgåeligt fører med sig.

Bogens mange konkrete eksempler og illustrationer giver sammen med modellerne en klar, letlæst fremstilling, som ikke mindst gør den egnet til undervisningsbrug.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
355 sider
Udg. dato:
01. okt. 2018

ISBN:
9788750052845
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms