IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
295 , 96 kr.
369 , 95 kr.
Kvinde kend din karriere. En personlig guide til din professionelle planlægning

Kvinde kend din karriere. En personlig guide til din professionelle planlægning

Inge Berneke mener, at vi i dag har et samfund, der er indrettet med nogle strukturelle betingelser, der gør det meget svært for kvinder at realisere en karriere som topleder. Det handler både om lovgivning, etableret praksis, normer og værdier.
Om virksomhedskulturer og HR-politikker. Og om den måde, mænd og kvinder er blevet opdraget til at se sig selv og hinanden på. Noget, som kvinder med lyst til både familie og karriere må forholde sig til, hvad enten de ønsker det eller ej. I Kvinde kend din karriere videregiver forfatteren nogle af de erfaringer og overvejelser, som hun har gjort sig i sit arbejde som rekrutteringskonsulent/headhunter i et internationalt rekrutteringsfirma og i sin egen virksomhed. Erfaringer, hun selv gerne ville have haft adgang til, da hun i sin tid stod over for studie- og karrierevalg.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
270 sider
Udg. dato:
01. sep. 2018

ISBN:
9788750053200
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
369 , 95 kr.
295 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms