IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Læremiddellandskabet

Læremiddellandskabet

Læremiddellandskabet er en bog om læremidler i teori og praksis. Den giver et overblik over et broget læremiddellandskab i rivende udvikling og går i dybden med de forskellige læremiddeltypers indflydelse på læring og undervisning i skolen. Forfatteren giver indsigt i læremidlers store betydning for udviklingen af fag og professioner og for skolen i det hele taget. Han giver input til, hvordan lærere og andre undervisere kan udvikle deres læremiddelfaglighed og herigennem blive gode til at vurdere og analysere læremidler og anvende dem i deres undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Læremiddellandskabet er således et interessant, velskrevet og fagligt velfunderet værk for navnlig dem, der ønsker at forbedre deres undervisning, udforske de nye (kombinations)muligheder inden for undervisnings- og læringsmaterialer yderligere eller få bedre fat i de svagere elever og booste deres
  På lager
  212 sider
  Udg. dato:
  06. maj 2010

  ISBN:
  9788750041481
  Fag: Pædagogisk litteratur Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Læremiddellandskabet er således et interessant, velskrevet og fagligt velfunderet værk for navnlig dem, der ønsker at forbedre deres undervisning, udforske de nye (kombinations)muligheder inden for undervisnings- og læringsmaterialer yderligere eller få bedre fat i de svagere elever og booste deres faglige selvværd ved hjælp af den nye teknologi på området.”
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.57.04