IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Læretitler til lockdown

 

 

 

Læs, mens du venter på bedre tider

 

 

Vi har udvalgt en håndfuld titler til dig, som inspirerer, gør dig klogere og giver dig et fagligt boost.

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Ægte undervisningsdifferentiering med elevinddragelse

Karen Engelund har udviklet en helt enkel metode for at arbejde med mål i folkeskolen. Læs om blomstermålsmetoden, som inddrager eleverne og skaber mere tid til læring i klasserummet.

Se bogen og hør forfatteren fortælle mere om metoden

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Læring der skaber forandring

Lær eleverne at arbejde innovativt, så sætter de deres eget aftryk på fremtiden. Bogen byder på spændende forløb til emner som bæredygtighed og klimaforandringer til både indskoling, mellemtrin og udskoling.

Læs mere og hør, hvad eleverne siger om innovative læringsforløb

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Opskriften på skriveglæde

Hvordan får vi børn til at skrive? Til at bruge deres fantasi og til at opleve skriveglæde? Christina Englund er forfatter, og har igennem mange år udviklet skriveøvelser til børn og unge. I bogen deler hun ud af sine erfaringer, og du får skriveforløb til alle alderstrin, som er lige til at gå til.

Sæt gang i elevernes skriveglæde og få tips fra forfatteren

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Er du ordblinde-venlig?

Denne bog giver inspiration til, hvordan du kan undervise i et hvilket som helst fag i skolen, så ordblinde elever kan deltage ligeværdigt. Til gavn for alle elever i klassen. En praksisnær brugsbog fyldt med konkrete eksempler og råd.

Se mere og gør din skole ordblinde-venlig

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Bliv klogere på, hvorfor børn går i skole

Bogen belyser spørgsmålet fra en række relevante vinkler og med både fortidens, nutidens og fremtidens blik. Læs svar fra bl.a. Svend Brinkman, Elsebeth Jensen, Ole Løw, Steen Hildebrandt og Alexander von Oettingen.

Læs mere om hvorfor børn går i skole

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01