IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
124 , 99 kr.
99 , 99 kr.
Ledelse med omtanke - Tillid og kontrol i praktisk ledelse

Ledelse med omtanke - Tillid og kontrol i praktisk ledelse

Bliv klogere på tillidsbaseret ledelse, og læs, hvordan du som leder kan blive bedre til at få ledelsesprojekterne til at virke.

Hvad siger forskningen om tillid og kontrol?
Formålet med denne bog er at gøre dig i stand til bedre at forstå, hvorfor ledelsesværktøjer ikke altid virker, som du kunne forvente, og hvordan du bliver bedre til at få dem til at virke. Måske oven i købet blive i stand til i fremtiden at forudse, hvad der vil virke, og hvad der ikke vil. Bogens forfatter, Caroline Howard Grøn, har forsket i tillid og kontrol i offentlige organisationer, og bogen er en udløber af hendes forskning. Ifølge forfatteren fungerer tillidsbaseret ledelse bedst, hvis den tænkes sammen med kontrolbaserede værktøjer. Her tager hun sin forskning til hjælp og ser nærmere på, hvad vi ved om tillid og kontrol og relationen mellem de to.

Gør op med manglende effekt af ledelsesprojekter
Både offentlige og private virksomheder investerer enorme ressourcer i ledelsesprojekter, der skal øge medarbejdernes motivation og effektivitet. Ofte uden synderlig effekt. Når projekterne er kørt til ende, og støvet har lagt sig, vender hverdagen tilbage, og motivationen og effektiviteten er uforandret. Hvorfor er det sådan, og hvordan kan vi som ledere blive bedre til at forudse effekterne og få ledelsesprojekterne til at virke? Det er hovedspørgsmålet i denne bog, der inddrager den seneste forskning og casestudier i bl.a. Nordea, Novo Nordisk og Europa-kommissionen i jagten på svaret.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
208 sider
Udg. dato:
17. nov. 2011

ISBN:
9788711404874
Fag: Ledelse Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Elise H. Nørholm
124 , 99 kr.
99 , 99 kr.
Spar 75% før 499.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 75% før 399.96 kr.
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
Akademisk Forlag er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg GoTutor her.
v2.31.5