IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Ledergruppens anatomi

Ledergruppens anatomi

Med denne bog giver Finn Gjersøe sit personlige bud på, hvordan en ledergruppe bliver en motiverende og sammentømret enhed, der arbejder mod et fælles mål. Teksten er handlingsanvisende, men maner også til eftertænksomhed.
Bogen søger desuden at hjælpe både den nyansatte direktør til at finde fodfæste og mening i en virksomhed med en stærk ledergruppe, og det medlem af ledergruppen, som mistrives i en magtkamp uden at kunne se, hvordan den kan bremses. Eller hvordan man får modet til at forsøge.

Syv store, sammenhængende interviews skrevet af journalist Christina Wex og fordelt mellem de forklarende og beskrivende kapitler udgør bogens første, teoretiske del. Her præsenteres læseren for syv markante lederes ærlige beretning om egne erfaringer med ledergrupper og deres fortolkning af ledergruppens vigtigste opgaver.

De interviewede er: Karsten Lollike fra Novo Nordisk, Benedikte Sundberg fra FLSmidth, Henning Meyer fra Sun Chemical, Lars Ytting fra Royal Copenhagen, Else Pedersen fra Bisca, og Lars Bo Bertram fra Nykredit. Desuden er der et langt interview med psykolog Allan Holmgren (DISPUK).

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
192 sider
Udg. dato:
31. maj 2012

ISBN:
9788779010048
Fag: Udd.-, erhv.- og arb.markedsorientering Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
399 , 00 kr.
319 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms