IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Livsbevidsthed

Livsbevidsthed

Hvad er hemmeligheden bag nogle menneskers evne til at skabe et liv med mening og dybde? Til at klare daglige udfor-dringer med en følelse af nærvær i forhold til både sig selv og andre? Hvordan oplever man sig selv som et enestående, selvstændigt menneske? Med andre ord: Hvordan skærper man sin livsbevidsthed?
Med udgangspunkt i eksistensfilosofien viser Anne-Lise Løvlie Schibbye, hvilke muligheder vi i vores hverdag har for virkelig at leve det liv, vi har fået. Hun har skrevet en bog, som både er letlæst og væsentlig, og som utvivlsomt vil sætte tanker og følelser i gang hos sin læser – også på længere sigt.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
176 sider
Udg. dato:
01. okt. 2020

ISBN:
9788750057666
Fag: Psykologi Forlag: Akademisk Redaktør: Frederikke D. L. Carlsen
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.3