IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Luther

Luther

Et bekymringsfrit hjerte

"Et godt bud på, hvor langt man kan nå i retning af det allerbedste, når man har sproget i sin magt og noget på hjerte. Bogen om Luther anbefales på det varmeste. Til både de stærke og de svage i troen." - Søren Kassebeer, Berlingske

Enkel og underholdende, seriøs og udfordrende skildring af Luthers liv, tanker og betydning. Men først og fremmest fortæller bogen om mennesket Martin Luther; om hans enestående mod og kampvilje. Og om hans stædighed og stridbarhed.

Dette er historien om manden, der med livet som indsats i 1517 slog 95 teser op på døren til slotskirken i Wittenberg og dermed satte reformationen i gang. Reformationen, der blev et opgør med pavekirken, og som dermed banede vejen for nationalstaten, som vi kender den i dag.

Hvem var Luther? Hvad var det, han troede på? Hvad var det, han ville gøre op med? Og hvad betyder han for os i dag?

Læs mere >

< Læs mindre

  Steffen Støvring, tidligere seminarielektor og studenterpræst, slår et stort brød op i sit forord, men han når så forbløffende vidt omkring på sine små 200 sider, at resultatet må kaldes både færdigbagt og vellykket.
  Weekendavisen
  På lager
  200 sider
  Udg. dato:
  01. nov. 2016

  ISBN:
  9788750051039
  Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  Storartet indføring i reformatorens liv og tankegang fra Steffen Støvring, der gør Martin Luther til et menneske af kød og blod.
  Feltgruppe
  Et godt bud på, hvor langt man kan nå i retning af det allerbedste, når man har sproget i sin magt og noget på hjerte. Bogen om Luther anbefales på det varmeste. Til både de stærke og de svage i troen.
  Berlingske
  Feltgruppe
  Letlæselig og engageret dansk Luther-biografi formidler levende 1500-tallets tumultariske historie og munken i midten af et boblende Tyskland.
  Jyllands-Posten
  Feltgruppe

   
   
   
   
   
   

   

  Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

   

   

  v2.56.10