IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Marketing 3.0

Marketing 3.0

Vi lever i en tid, hvor verden står over for store udfordringer, og sociale medier giver kunderne stadig større magt. Moderne kunder vælger produkter og virksomheder, der tilfredsstiller deres dybereliggende behov for kreativitet, fællesskab og idealisme. Mange førende virksomheder erkender, at de er nødt til at nå ud til disse meget bevidste, teknologisk vidende kunder, og at de gamle regler for markedsføring ikke kan hjælpe dem med at gøre det. I stedet skal de skabe nogle produkter, serviceydelser og virksomhedskulturer, der kan inspirere, rumme og afspejle kundernes værdier.

Philip Kotler og hans kolleger Hermawan Kartajaya og Iwan Setiawan har identificeret dette definitive brud med tidligere modeller som marketing 3.0. Bogen Marketing 3.0 går videre end den produktbaserede (marketing 1.0) og kundebaserede (marketing 2.0) metode og anlægger en holistisk synsvinkel på kunderne som flerdimensionale, værdistyrede personer og måske endda potentielle samarbejdspartnere. Disse forbrugere efterspørger ikke alene et godt produkt. De vil have ansvarlige virksomheder, der tager verdens problemer alvorligt; imødekommer og afspejler deres værdier og behov for fællesskab, idealisme og kreativitet. Bogen henvender sig til alle, som er ansvarlige for eller beskæftiger sig med salg, kundepleje, markedsføring, reklame m.m., og til alle, som er nysgerrige på de nye trends inden for området.

10 credoer til sidst i bogen giver et praktisk afsæt til virksomheder med mod på at implementere marketing 3.0 og give forbrugerne det, de efterspørger.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
208 sider
Udg. dato:
11. aug. 2010

ISBN:
9788711411841
Fag: Marketing Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Stine Dahlgren
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms