IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Mellemformer

Mellemformer

I skole og dagtilbud

Mellemformer dækker over en bred vifte af undervisningsformer og pædagogiske tiltag, som har det tilfælles, at de placerer sig mellem almen- og specialområdet og sigter mod, at flere børn skal kunne trives og lære i skole og dagtilbud.

Ofte vil viden og kompetencer fra det specialpædagogiske område kunne styrke almenpædagogiske tiltag – og omvendt. Mellemformerne er således et flerfagligt fællesområde med fokus på fællesskabet og deltagelsesmuligheder for alle børn – men det er også et felt under stadig indkredsning og udvikling, der skal tilgås med kritisk omtanke og didaktisk sensitivitet.

I denne antologi stilles der skarpt på begrebet, og den allernyeste viden om mellemformer bringes i spil, når forskere, ledere, konsulenter, psykologer, lærere og pædagoger giver deres bud på mellemformernes teori og praksis i skole og dagtilbud.

Læs mere >

< Læs mindre

  En god og nødvendig bog, der er såvel teoriunderbyggende som praksisrettet.
  DBC
  På lager
  220 sider
  Udg. dato:
  18. apr. 2022

  ISBN:
  9788750059745
  Forlag: Akademisk Redaktør: Karen Lise Søndergaard Brandt
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Fra mit ståsted, som lærer og PPR-konsulent, er "Mellemformer i skole og dagtilbud" en antologi, det kan anbefales at nærlæse eller orientere sig i. Alle kapitler er velskrevne, hviler på et solidt forskningsfundament og med spændende praksisbeskrivelser og diskussioner af mellemformer, både som forskellige former for praksis og et mangetydigt begreb.
   Feltgruppe
    En god og nødvendig bog, der er såvel teoriunderbyggende som praksisrettet.
    DBC
    Feltgruppe

     
     
     
     
     
     

     

    Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

     

     

    v2.57.04