IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Menneske & leder. Bliv den du er

Menneske & leder. Bliv den du er

I denne nye, opdaterede udgave af bogen, der udkom første gang i 2007, fortæller filosoffen Ole Fogh Kirkeby sammen med ledelseskonsulenten Poula Helth om, hvordan lederen kan vise opmærksomhed og skabe forandring, så det ikke blot gør en forskel for medarbejderne, men også for lederen selv som menneske.

Den metoden, bogen tilbyder, er den såkaldte protreptik. Protreptik er en dialogisk metode, der går ud på at hjælpe et andet menneske med at vende sig mod det liv, som det dybest set ønsker sig.

Bogen fører læseren gennem en række værdifulde overvejelser om det at være menneske og leder. Til slut i bogen vises eksempler på forfatternes protreptiske samtaler med seks forskellige ledere.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
208 sider
Udg. dato:
26. aug. 2015

ISBN:
9788750044383
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms