IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Nærvær i pædagogisk praksis

Nærvær i pædagogisk praksis

Nærvær i pædagogisk praksis handler om, hvordan lærere og pædagoger kan arbejde med mindfulness i skole og daginstitution. Målet er at give inspiration til, hvordan man kan skabe et lærings- og udviklingsmiljø, som understøtter en praksis, hvor børn får erfaringer med at være til stede i sig selv, og hvor de oplever ro til at være og til at lære. 

Evnen til at falde til ro og til at koncentrere sig i et miljø med mange ydre stimuli udvikles ikke nødvendigvis af sig selv. Her spiller pædagogiske bidrag fra læreren og pædagogen en afgørende rolle.

Bogen præsenterer erfaringer fra danske skoler og daginstitutioner, som arbejder med nærvær og viser eksempler på, hvordan man konkret kan skabe øget nærvær i undervisning og andre pædagogiske sammenhænge. Forfatterne beskriver forskellige øvelser som fx kropslig/sanselig opmærksomhed, vejrtræknings- og afslapningsøvelser samt massage og yoga, ligesom de giver eksempler på nærværende kunst- og musikundervisning.

Den røde tråd er ønsket om at bistå barnet i at rumme sig selv og andre og en interesse for de muligheder, som øget nærvær kan give det enkelte barn og fællesskabet.

Læs mere >

< Læs mindre

  http://www.folkeskolen.dk/66588/naervaer-i-paedagogisk-praksis
  På lager
  256 sider
  Udg. dato:
  02. sep. 2010

  ISBN:
  9788750041641
  Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   DBC
   Feltgruppe
    Feltgruppe