IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
256 , 00 kr.
320 , 00 kr.
Pædagogik i dagplejen, i-bog

Pædagogik i dagplejen, i-bog

Én dagplejer til en lille børnegruppe i en hjemlig ramme skaber gode betingelser for trygge og udviklende relationer. Men rammen gør det  ikke alene. Det er pædagogikken, du bedriver inden for denne trygge og hjemlige ramme, der gør den største forskel for dine dagplejebørn. 

Denne grundbog i pædagogik giver dig forudsætningerne for at gøre en positiv forskel for alle børn i din dagpleje. Bogen er inddelt i fem dele, der hver især fokuserer på en central dimension i arbejdet som dagplejer: 

1. Dagplejen som pædagogisk ramme 
2. Dagplejerens samspil med børnene 
3. Børns trivsel, læring, udvikling og dannelse 
4. Børn i udsatte positioner 
5. Samarbejde 

Bogen er skrevet, så den både giver viden, inspiration og konkrete handlemuligheder og vil kunne danne afsæt for faglige samtaler og diskussioner – både med dagplejepædagogen og i dagplejegruppen.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
200 sider
Udg. dato:
09. maj 2023

ISBN:
9788750064275
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
320 , 00 kr.
256 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10