IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Pædagogik til lockdown

 

 

 

Læs, mens du venter på bedre tider

 

 

Vi har udvalgt en håndfuld titler til dig, som inspirerer, gør dig klogere og giver dig et fagligt boost.

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Følelser er en del af pædagogikken

Med Ida er pisseprovokerende giver Rikke Smedegaard pædagoger et (fag)sprog for de følelser, som hver eneste dag er på spil i det pædagogiske arbejde. En anderledes, åbenhjertig og praksisnær fagbog.

Læs mere og bliv klogere på følelsernes rolle

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Gør børnene klar til en god skolestart

Alle børn skal have de bedste forudsætninger for at starte i skole. Med bogen får du inspiration og konkrete ideer til aktiviteter og lege, som styrker børns udvikling og læring inden for de fire områder sociale kompetencer, selvregulering, sprog og matematik.

Se bogen og få inspiration til nye lege, som styrker børns læring

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Skab udviklende øjeblikke med børn

Rikke Yde Tordrup gennemgår tegnene på, at et barn er i udviklingsvanskeligheder, og fortæller, hvordan man systematisk kan støtte barnet og skabe udviklende øjeblikke. Til den nye udgave kan du også købe samtalekort.

Læs mere og se hvad bogen indeholder

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Få et blik ind i legens magiske verden

Denne antologi er et stærkt udgangspunkt for pædagoger, studerende og andre fagfolk, der vil udvikle legepraksis. Både til de børn, som selv sætter gang i legen, men også for dem, som har brug for en håndsrækning.

Se bogen og bliv klogere på legens magi

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

En giraf er ikke bare en giraf

Børn laver hundredevis af tegninger derhjemme, i daginstitutionen og i skolen. Derfor er der et stort potentiale i inddrage tegninger i det pædagogiske arbejde og dykke ned i intentionerne og processen bag tegningerne.

Læs mere om al den viden, der ligger i børnenes tegninger

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04