IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Porten til det nye lederskab

Porten til det nye lederskab

Selvværdsbaserede lederskab er et seriøst bud på en personligt funderet ledelsestilgang, som bidrager til, at både lederen og medarbejderen mærker en ægte form for anerkendelse og for alvor begynder at vokse, udvikle sig, føle engagement og tage ansvar.

Porten til det nye lederskab er en bog for alle de ledere i private og offentlige virksomheder, hvor det ikke (alene) drejer sig om de rigtige bundlinjetal, men også om at skabe en virksomhed med gode, dynamiske relationer på alle niveauer - indad og udad til. I princippet en bog for alle, der interesserer sig for ledelse.

I de første kapitler afklares begreber - fx selvværd kontra selvtillid og videre omkring relationsmønstre. Herefter omkring selvværdsbaseret ledelse i praksis, og hvordan det skaber resultater også i relation til omverdenen.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
250 sider
Udg. dato:
25. jun. 2017

ISBN:
9788750051510
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10