IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Relationer mellem teori og praksis

Relationer mellem teori og praksis

i pædagogisk og lærerfagligt arbejde

En grundlæggende udfordring for lærer- og pædagogstuderende er at forbinde pædagogisk teori og praksis.

Det er udgangspunktet for denne bog, som viser, hvordan teori og praksis kan relateres på flere forskellige måder, og at disse måder hver især understøtter bestemte opfattelser af pædagogik og undervisning. Bogen præsenterer samtidig en række svar på, hvordan disse forskellige relationer mellem teori og praksis kan omsættes i studier og aktiviteter.

Relationer mellem teori og praksis giver viden om:

  • Hvordan og hvorfor teori og praksis relaterer sig til hinanden som forskellige vidensformer, og hvordan disse forskellige former for viden ofte knytter sig til den kultur, de optræder i.  
  • Hvordan studerende kan analysere og skærpe den måde, de i deres eget pædagogiske arbejde relaterer teori og praksis på, så de dermed skærper blikket på andres praksis. 
  • Hvordan man kan skabe en pædagogisk praksis, hvor der er en transparent sammenhæng mellem teori og praksis.

  

Relationer mellem TEORI OG PRAKSIS henvender sig særligt til lærer- og pædagogstuderende i forbindelse med praktikken, bachelorprojektet og pædagogiske udviklingsprojekter. Bogen igennem diskuteres relationen mellem teori og praksis gennem cases og eksempler.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
172 sider
Udg. dato:
26. apr. 2018

ISBN:
9788750052166
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms