IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
160 , 00 kr.
200 , 00 kr.
Samtaler om sex og seksualitet,- i-bog

Samtaler om sex og seksualitet,- i-bog

i socialfagligt arbejde

”Samtaler om sex og seksualitet” er en nødvendig guide til dig, som er fagprofessionel og arbejder med unge. I denne bog får du viden om og vejledning i, hvordan du taler om seksuelle emner på en professionel og respektfuld måde. 

Seksualitet er for de fleste en privat sag, og ofte kan blufærdighed og berøringsangst hindre fagprofessionelle i at inddrage emnet i samtaler med unge. Men det er vigtigt, at du som fagprofessionel integrerer seksuelle aspekter i samtaler især med sårbare og unge. Al forskning viser nemlig, at seksualitet har en afgørende indflydelse på unges sundhed og trivsel.

”Samtaler om sex og seksualitet” er en praktisk håndbog, hvor teoretisk viden og konkrete metoder understøttes af cases og eksempler. Hvert kapitel afrundes med perspektiverende refleksionsøvelser.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
180 sider
Udg. dato:
23. nov. 2023

ISBN:
9788750065333
Forlag: Akademisk Redaktør: Helene Deden
200 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04