IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Skole- og fritidspædagogik

Skole- og fritidspædagogik

Folkeskolereformen og den nye pædagoguddannelse betyder nye opgaver, udfordringer og muligheder for pædagoger ud fra en anerkendelse af, at skolebørn har brug for pædagoger – både i skoletiden og efter skole. 

“Skole- og fritidspædagogik” bidrager til det store udviklingsprojekt, som reformen af uddannelserne og skole- og fritidsområdet kan siges at være. Bogen retter sig således mod de pædagogstuderende, som gennem deres specialisering både uddanner sig til og bidrager til udvikling af skole- og fritidsområdet. Emnerne udfoldes inden for de specifikke kompetencemål og tilhørende videns- og færdighedsmål, som udfoldes i specialiseringen. Temaerne er:

·Livsduelighed
·Identitet og fælleskab 
·Barndom, ungdom, didaktik og dannelse 
·Pædagogers og læreres opgaver i skolen
·Æstetiske læreprocesser
·Et helhedsorientret, filosofisk perspektiv på dannelse

Skole og fritidspædagogik er én af i alt tre fagbøger, som retter sig mod de tre specialiseringer i pædagoguddannelsen, hvor de to andre er Barndomspædagogik i dagtilbud og Social- og specialpædagogik. Det er bøger, der bidrager til opbygning af fagligheden i de nye uddannelsesspecialiseringer og at skabe sammenhæng inden for og imellem disse. Derudover kan bøgerne anvendes i forbindelse med efter- og videreuddannelse af pædagoger, herunder også praktikvejledere i forhold til det fornyede fokus på de pædagogiske institutioners uddannelsesopgave.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
400 sider
Udg. dato:
27. mar. 2015

ISBN:
9788750044130
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
399 , 00 kr.
319 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01