IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
295 , 20 kr.
369 , 00 kr.
Socialt arbejde med udsatte unge

Socialt arbejde med udsatte unge

Socialt arbejde med udsatte unge er en praksisnær og bredt anlagt lærebog, der giver et aktuelt indblik i nogle af de vigtigste praksisfelter, hvor professionelle møder unge med forskellige grader af social udsathed.

Læs mere >

< Læs mindre

Bag den nøgterne titel gemmer der sig en meget gennemarbejdet, ganske fremragende, stærk lærebog om nogle af de svageste i det danske samfund - de udsatte unge.
Danske kommuner
På lager
328 sider
Udg. dato:
08. mar. 2013

ISBN:
9788750043010
Fag: Sociale fag Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Dorte Ipsen
369 , 00 kr.
295 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Bag den nøgterne titel gemmer der sig en meget gennemarbejdet, ganske fremragende, stærk lærebog om nogle af de svageste i det danske samfund - de udsatte unge. En rigtig god bog, der henvender sig til lærere, pædagoger, socialrådgivere og socialpædagoger - men i princippet til alle, der er interesseret i socialpolitik.
Danske kommuner
Feltgruppe