IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Som i et spejl

Som i et spejl

Syv markante kvindeskikkelser i litteraturen

I denne bog møder vi syv stærke portrætter af kvinder, som alle peger ud over deres tid. De gør os klogere på det at være menneske.Hvad rummer disse syv skikkelser, og hvordan møder vi dem i nogle af verdenslitteraturens bedste fortællinger? Det er det, forfatteren gennemgår i bogens syv store kapitler, et for af de markante kvindeskikkelser.

Fra den helt unge kvinde, Julie, i Shakespeares berømte tragedie over den giftefærdige Elizabeth Bennet i Jane Austens Stolthed og Fordom til den ydmyge og offervillige Ida Brandt i Herman Bangs Ludvigsbakke, stærke Jakobe i Henrik Pontoppidans Lykke-Per, mrs Dalloway i Virginia Woolfs roman af samme navn og Pellegrina Leoni i Karen Blixens fortælling Drømmerne, for til sidst at møde hovedpersonen Annie Raft i Kerstin Ekmans blændende krimi, Hændelser ved Vand.

Ved at læse om dem kommer vi til at tænke over, hvad det er, litteraturen kan. Og vi kommer til at tænke over, hvordan vi selv bruger vores liv.

Læs mere >

< Læs mindre

Hvis man er dybt interesseret i litteratur, hvis man ser litteraturen som andet og mere end underholdning, så er denne bog en fornøjelse. Brug den som gave til en god ven eller veninde, der forstår at smage på litteraturen.
Vejle amts folkeblad
På lager
208 sider
Udg. dato:
08. mar. 2016

ISBN:
9788750045465
Fag: Dansk Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Hvis man er dybt interesseret i litteratur, hvis man ser litteraturen som andet og mere end underholdning, så er denne bog en fornøjelse. Brug den som gave til en god ven eller veninde, der forstår at smage på litteraturen. Som ikke alene nyder bøger, men betragter litteraturen som en del af tilværelsen. Den vil blive godt modtaget.
Vejle amts folkeblad
Feltgruppe