IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
160 , 00 kr.
200 , 00 kr.
Tænkende klasserum i flere læringskontekster, i-bog

Tænkende klasserum i flere læringskontekster, i-bog

Det tænkende klasserum – 14 praksisser til bedre læring har allerede inspireret tusindvis af matematiklærere til en undervisning, der fanger elevernes interesse på en helt ny måde, og som samtidig styrker deres selvstændige tænkning. Bogens didaktiske tilgang er relevant i de fleste læringskontekster, men nogle kræver tilpasninger. Bogen her viser, hvordan du kan tage højde for særlige forhold som fx elever i særlige læringsvanskeligheder, en-til-en undervisning, små klasser og elever, der undervises online. 

Du får konkrete ideer og inspiration til at styrke dine elevers læring i netop den kontekst, de befinder sig i. Bogen præsenterer de forskellige undervisnings- og læringssituationer i fem dele: 

• Læringsstøtte til elever i matematikvanskeligheder 
• Særlige fysiske rammer 
• Virtuel undervisning 
• Hybrid undervisning 
• Hjemmeundervisning. 

Tænkende klasserum i flere læringskontekster er et supplement til praksisserne i Det tænkende klasserum, men kan også læses som dit første møde med dem.

Bogen er oversat og bearbejdet af Conni Hesel Rickmann efter Modifying Your Thinking Classroom for Different Settings.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
112 sider
Udg. dato:
22. aug. 2023

ISBN:
9788750065067
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
200 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01