IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Trivsel i det moderne børneliv

Trivsel i det moderne børneliv

Stress og mestring
Denne bog bygger på vores erfaringer fra mange års arbejde med børn og familier i forskelligartede sammenhænge. Det er vores ønske at få videreformidlet og delt vores viden om de symptomer, som børn kan have på stress og belastninger i deres hverdag, til så mange fagfolk og forældre som muligt, så vi sammen kan arbejde på at blive mere opmærksomme og handle på de tidlige signaler, når et barn belastes over evne.

Læs mere >

< Læs mindre

  Så alt i alt synes jeg, at denne bog er så vigtig at læse, at jeg samtidig har svært ved at fremhæve noget frem for noget andet. Det er en bog, der kan læses i bidder.
  På lager
  240 sider
  Udg. dato:
  19. jun. 2015

  ISBN:
  9788750044994
  Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Så alt i alt synes jeg, at denne bog er så vigtig at læse, at jeg samtidig har svært ved at fremhæve noget frem for noget andet. Det er en bog, der kan læses i bidder. Man behøver ikke at læse det hele fra a til z, men kan slå op i bogens enkelte temaer og se på, hvad det lige er klogt at gøre over for det barn, der er i en sorgproces, som tisser i bukserne, eller som er angst – eller hvis man har problemer med skole-hjem-samarbejdet. Herved er mine varmeste anbefalinger givet – og jeg haster videre med at give bogen videre til en politiker med familiepolitik som mærkesag, for det ville da være totalt win-win, hvis bogens indhold og budskab blev omsat til praktisk politik.
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

    

   v2.50.2