IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
200 , 00 kr.
250 , 00 kr.
Ud i naturen - ind i fællesskabet

Ud i naturen - ind i fællesskabet

Natursocialt arbejde med børn, unge og familier

Red Barnet har gennem en årrække haft stor succes med at inddrage aktiviteter i naturen i deres indsatser for at styrke børn, unge og familier i udsatte positioner.

Ud i naturen – ind i fællesskabet giver dig et indblik i natursociale indsatser. Du får også en guide til, hvordan du som frivillig eller fagperson selv kan arbejde med natursociale indsatser.

Antologiens første del indeholder korte og letlæste beskrivelser af de teorier, metoder og begreber, som natursociale indsatser bygger på.

Anden del består af selve guiden med praktiske tips og tricks til at planlægge og gennemføre aktiviteter og forslag til, hvad man kan foretage sig året rundt i det fri. Den indeholder også syv eksempler, som viser, hvordan natursociale projekter med forskellige målgrupper – blandt andre børn med funktionsnedsættelse, børn med tilknytningsforstyrrelser og familier, der er flygtet – kan forløbe.

Ud i naturen – ind i fællesskabet er skrevet til frivillige og til fagfolk, der arbejder med børn, unge og familier i udsatte positioner.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
192 sider
Udg. dato:
21. jan. 2019

ISBN:
9788750053453
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
250 , 00 kr.
200 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01