IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
295 , 20 kr.
369 , 00 kr.
Bære eller briste - Kommunikation og relation i arbejdet med mennesker

Bære eller briste - Kommunikation og relation i arbejdet med mennesker

Kommunikation er et grundlæggende element i alt arbejde med mennesker. At skabe et vellykket møde og en god, bærende relation er ofte den vigtigste del af arbejdet.

God kommunikation handler om at leve sig ind i andres verden, skabe et oplevelsesfællesskab, opbygge relationer til andre mennesker og have modet til at være i situationer, der opleves som vanskelige. I det professionelle arbejde skal fagpersonen reflektere over sin egen forståelse og sine egne handlinger og interagere så andre menneskers integritet og ret til selvbestemmelse ikke krænkes.

I bogen præsenteres kommunikations- og relationsteori samt opgaver og øvelser, hvor teori og problemstillinger bliver konkretiseret.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
376 sider
Udg. dato:
01. aug. 2013

ISBN:
9788750043584
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
369 , 00 kr.
295 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms