IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Barnet i centrum

Barnet i centrum

Pædagogik og relationer i vuggestue og dagpleje

Barnet lærer allermest i perioden 0-3 år.

Der er derfor lidt af et paradoks, at der er så relativt begrænset forskning på dette område. Forfatterne bag bogen har gennemført et toårigt forskningsprojekt med knap 300 deltagende pædagoger, dagplejere, ledere og pædagogiske konsulenter fra 18 danske kommuner. 

’Barnet i Centrum’ formidler viden om aktuelle teorier, empirisk forskning og konkrete erfaringer relateret til didaktik, pædagogik og læring på 0-3 års området. Bogen giver inspiration til, hvordan fremtidens praksis bliver for vuggestuer og dagplejere i Danmark.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
216 sider
Udg. dato:
03. feb. 2016

ISBN:
9788750045052
Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10