IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Battle Mind

Battle Mind

At præstere under pres

Hvorfor læser Anders Fogh Rasmussen ikke aviser, når han er under beskydning i medierne? Hvad tænkte og foretog Nordeas koncernchef Christian Clausen sig i timerne efter Lehmann Brothers’ kollaps? Hvordan trak Henrik Sass Larsen sig selv op, efter han var dømt færdig i Dansk politik.

Se svarene i bogen, hvor Merete Wedell-Wedellsborg sammenfatter de seneste års psykologisk forskning om at præstere under pres og illustrerer pointerne med nye og originale interviews med en lang række ledere, der har kæmpet sig gennem svære kriser og udefra set umulige situationer: TV2’s direktør Merete Eldrup, Mærsks topchef Nils Smedegaard, tidligere forsvarschef Knud Bartels, NATO’s generalsekretær Anders Fogh Rasmussen, Nordeas koncernchef Christian Clausen, politikeren Henrik Sass Larsen og en lang række andre ledere fra det private erhvervsliv og Forsvaret.

Merete Wedell-Wedellsborg er erhvervspsykolog har en erhvervsøkomisk ph.d. fra Copenhagen Business School. Hun har fungeret som rådgiver og personlig coach for ledere i Forsvaret og det private erhvervsliv gennem de sidste 15 år bl.a. på Forsvarsakademiet og i Danske Bank. Bogen er skrevet på baggrund af interview med over 50 ledere og observationer og gennemførelse af ledertræning på Hærens Officersskole, på West Point Military Academy og Stanford University i USA og ikke mindst i en lang række danske virksomheder.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
192 sider
Udg. dato:
07. nov. 2013

ISBN:
9788711372234
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01