IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Digital læring

Digital læring

Alt for ofte bliver e-learning ikke til andet end spredt fægtning. Hvis det virkelig skal skabe forandringer, skal det digitale integreres i organisationens læringskultur, så nærvær, deltagelse og motivation ikke går tabt.

Denne bog viser, hvordan effektiv digital læring kan erstatte traditionelle kurser. Den er oplagt som håndbog for undervisere, ledere og HR-konsulenter, der skal facilitere digital læring i offentlige og private organisationer.

Bogens første del giver dig indblik i muligheder og barrierer i forbindelse med digital læring. Bogens anden del præsenterer konkrete metoder til, hvordan man kan designe et digitalt læringsforløb. Der sættes blandt andet fokus på:

 • blended learning
 • den digitale facilitator
 • digitalt læringsdesign
 • e-læring
 • virtuel læring
 • social læring på digitale platforme
 • nye tendenser

 

Læs mere >

< Læs mindre

  Dette er en inspirerende og vigtig bog, da den forholder sig til den problemstilling, der siger at kun 30% af de forandringsprojekter der sættes i værk får succes.
  Lektørudtalelse
  På lager
  152 sider
  Udg. dato:
  01. nov. 2017

  ISBN:
  9788750051374
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Dette er en inspirerende og vigtig bog, da den forholder sig til den problemstilling, der siger at kun 30% af de forandringsprojekter der sættes i værk får succes. Lederens rolle som facilitator er helt afgørende for at sikre den organisatoriske forankring - og jo mere den lærende selv kan blive involveret, jo bedre hænger det fast. Bogen pointerer at variationen mellem læsning/forelæsning, e-learning og erfaringsbaseret læring er vigtig
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe