IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
62 , 25 kr.
49 , 80 kr.
At fortælle sig selv

At fortælle sig selv

Hvordan kan eventyrfortælling forbedre indlæringsevnen? Det giver bogen her konkrete og brugbare svar på!

At fortælle sig selv handler om, hvordan pædagoger kan arbejde metodisk med fortællingen. Det gælder specielt i børnehaven og indskolingen, hvor projekter med eventyrfortælling kan tilgodese flere af dimensionerne i de pædagogiske læreplaner. Med fortællingen kan man stimulere følelserne, fantasien, sanserne og kroppen – og samtidig styrke udviklingen af de kognitive funktioner, herunder sproget.

Bogen er bl.a. inspireret af narrativ teori og nyere psykodynamisk teori, specielt Daniel N. Sterns teori om den tidlige selvudvikling og Donald W. Winnicotts teori om, hvordan en legende og skabende indstilling til livet grundlægges i den tidlige barnealder.

I bogens sidste del præsenteres udvalgte eventyr efterfulgt af refleksioner over deres relevans for det pædagogiske arbejde.

Læs mere >

< Læs mindre

Fortælle styrtede glad hjem til sit lille hus i skoven, tog sine eventyrlige fortællebriller på, og begyndte at læse. "Jeg bliver sandelig klog af at læse denne bog", tænkte Fortælle. Den var skrevet af fortællemester Lene, og det var ikke en tung, støvet gammel bog med uforståeligt indhold.
Jagoo
På lager
152 sider
Udg. dato:
28. nov. 2012

ISBN:
9788750042280
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Dorte Ipsen
62 , 25 kr.
49 , 80 kr.
Spar 75% før 249,00 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 75% før 199,20 kr.
Prisen er ekskl. moms
Fortælle styrtede glad hjem til sit lille hus i skoven, tog sine eventyrlige fortællebriller på, og begyndte at læse. "Jeg bliver sandelig klog af at læse denne bog", tænkte Fortælle. Den var skrevet af fortællemester Lene, og det var ikke en tung, støvet gammel bog med uforståeligt indhold. Nej, der var sjove tegninger og bogstaver, og den var dekoreret med en fin farve. Og sproget! Jo, det var jævnt og lige ud ad landevejen. Fortælle kunne slet ikke lade være med at læse frem i bogen, for den var så dejlig som det pureste guld, og alle mennesker, som var sammen med børn, ville komme til at elske den ligeså meget, som Fortælle gjorde. Hun kiggede op i det store, uendelige, mørke himmelrum, og hun så seks smukke stjerner funkle for: At fortælle sig selv!
Jagoo
Feltgruppe

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.50.1