IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Hinsides regler

Hinsides regler

Mange casestudier viser, at medarbejdere løser opgaver hurtigere og bedre, hvis de selv får lov til at organisere arbejdet; uden, at en leder har kontrol med processen.

Det handler om selvorganisering, ledelse uden regler og uden målinger. Lederen skal udstikke rammerne, men overlade styringen til medarbejderne.

 

Verner C. Petersen er docent ved Institut for Organisation og Ledelse ved Aarhus School of Business og direktør for forskningscenteret CREDO. Han er ophavsmand til ideen om værdibaseret ledelse og selvorganisering. Han holder foredrag om disse emner og har udgivet en lang række artikler og bøger.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
280 sider
Udg. dato:
05. dec. 2018

ISBN:
9788750053866
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.52.0