IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
99 , 75 kr.
79 , 80 kr.
Historier der flytter mennesker

Historier der flytter mennesker

Når bysamfund, kommuner, virksomheder eller teams har brug for at se udveje, styrke sammenholdet, skabe ny mening i galskaben og dele vigtig viden, har storytelling - den narrative metode - vist sig både ekstremt effektiv og nemt begribelig. Det drejer sig simpelt hen om at bede folk om at fort-ae-lle. Og at tage det, de fortæller, seriøst. Hjælpe det frem i verden, gøre de små forsigtige ansatser til noget stort, større.

Karen Lumholt samler sine præcise iagttagelser og mange forskelligartede erfaringer, eksempler og gode råd fra ti års pionerarbejde inden for storytelling i organisationsudvikling og forandringsprocesser. Bogen er en øjenåbner for alle, der overvejer at arbejde narrativt med organisationsprocesser - kommunikatører, konsulenter, mellemledere og topchefer.

Bogen er struktureret, så praktikeren kan finde hjælp til netop den situation, som organisationen er havnet i - og hvor den narrative metode kan anvendes: Efter fusionen/ fyringsrunden, når værdierne eller en ny strategi skal vinde fodfæste, når kommunikationen og det fælles fodslag skal styrkes og fremtidstroen skal bygges op. I alle processer er tillid, ægthed, troværdighed, respekt og anerkendelse centrale og gennemsyrer derfor også interview- og arbejdsmetoden.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
19. sep. 2013

ISBN:
9788750043522
Fag: Organisation Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
99 , 75 kr.
79 , 80 kr.
Spar 75% før 399,00 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 75% før 319,20 kr.
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10