IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
204 , 80 kr.
256 , 00 kr.
Klima, demokrati og samskabelse, i-bog

Klima, demokrati og samskabelse, i-bog

DEN GRØNNE OMSTILLING KRÆVER NYE MÅDER AT ARBEJDE PÅ

Kommunerne har ambitiøse klimaplaner på dagsordenen i disse år. Med dem følger øgede krav til offentlige medarbejdere og ledere om et nyt mindset, nye roller og samarbejder på tværs. 

Fokus i denne bog er den grønne omstilling, som den tager sig ud i et demokratisk og styringsmæssigt lys. Bogen giver et overblik over forskning, erfaringer og cases fra både indland og udland med det formål at vise vejen til, hvordan vi kan lykkes bedre med grønne tiltag i et samarbejde mellem kommuner og engagerede borgere og virksomheder. 

Med udgangspunkt i konkrete eksempler kortlægger forfatterne de udfordringer, den grønne omstilling stiller kommunerne overfor, og giver inspiration til, hvordan de kan nytænke beslutningsprocesser og samarbejde med borgere og lokalsamfund. 

Bogen henvender sig til beslutningstagere og medarbejdere i den offentlige sektor, til klimainteresserede borgere eller græs-  rødder og til studerende inden for forvaltning, planlægning, miljø og klima.

 

"Bogens solide analyser, teoretiske perspektiver og konkrete eksempler er et oplagt og inspirerende afsæt for vores aktuelle samarbejde med Gate 21’s partnere om at bevæge sig fra plan til handling og kaste sig ud i rollen som handlingsorienteret katalysator af lokal omstilling.”
- Dorte Fænø Mondrup, seniorprojektleder, Gate 21

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
241 sider
Udg. dato:
01. jan. 0001

ISBN:
9788750064282
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
256 , 00 kr.
204 , 80 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10