IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
278 , 40 kr.
348 , 00 kr.
Konsulent - men hvordan?

Konsulent - men hvordan?

Denne bog klæder konsulenten på til hverdagen. Den giver konkrete redskaber og modeller til konsulentarbejdets vidt forskellige opgaver - men frem for alt giver den indsigt i de grundlæggende færdigheder, der går forud for brugen af diverse modeller.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Bogen er et fremragende input til det omfattende konsulentarbejde, der i disse år finder sted i PPR og forvaltningerne og er med til at klæde PPR medarbejderne på til hverdagen."
  Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift
  På lager
  280 sider
  Udg. dato:
  01. jun. 2012

  ISBN:
  9788750041580
  Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  348 , 00 kr.
  278 , 40 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   I læsningens kølvand sidder jeg tilbage med en fornemmelse af taknemmelighed. En taknemmelighed over denne velgennemarbejdede, ærlige og inspirerende praksisnære bog, der fuld af gode, konkrete eksempler, involverer læseren i konsulentarbejdet og med en gavmild gennemsigtighed beriger læseren med brugbare ideer, praksisser og refleksioner. Samtidig med dette bevares kompleksiteten og stimulerer til nysgerrighed, mod og lyst til arbejdet indenfor dette kreative og innovative arbejdsfelt. Tak for en bog, der som lægens kittelbog med fordel kan placeres inden for tæt rækkevidde for enhver, der skal navigere i konsulentverdenen.
   Psykolog Nyt
   Feltgruppe
    "Bogen er et fremragende input til det omfattende konsulentarbejde, der i disse år finder sted i PPR og forvaltningerne og er med til at klæde PPR medarbejderne på til hverdagen." "Bogen kan anbefales til PPR til den store del af arbejdet i de konsultive praksisformer - til PPR psykologer som medskabere af berigende og lærende processer i samarbejdet med andre faggrupper."
    Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift
    Feltgruppe