IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Kunsten at studere til pædagog

Kunsten at studere til pædagog

Med Kunsten at studere pædagog får du de bedste forudsætninger for at komme til at mestre det håndværk og den kunst, det er at studere til pædagog.

Bogen introducerer blandt andet til studieaktivitetsmodellen, undervisning, praktik, vejledning, feedback, peer feedback, prøver og foretagsomhed. Den er desuden udstyret med en række skabeloner og tips og tricks, som hjælper dig med at navigere i de mange nye discipliner, studiet byder på. 

Ud over den studietekniske indføring i alle de discipliner, man som kommende pædagog skal tilegne sig i løbet af sin studietid, giver bogen en indsigt i den menneskelige betydning af at uddanne sig til pædagog. Du kan blandt andet spejle dig i tidligere studerende, som deler små og store bekymringer og indsigter i forhold til det at studere.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
264 sider
Udg. dato:
27. aug. 2020

ISBN:
9788750053873
Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

"Studieaktivitets-modellen i kapitel 3 giver mig en kæmpe hånd til at forstå, hvad der skal til for at være pædagogstuderende; hvad uddannelsen kan give mig og, hvad jeg kan gøre for min uddannelse."
Casper Zacharias Kristensen, Studerende på Pædagoguddannelsen VIA UC 

 

"Det er dejligt at få samlet det hele i én bog, som er meget overskueligt at gå til. Alle kan få gavn af bogen, uanset hvilket fagligt niveau man starter på."
Sara SvaneborgStuderende på Pædagoguddannelsen VIA UC

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.52.0