IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
399 , 20 kr.
499 , 00 kr.
Lean innovation

Lean innovation

Om Lean innovation
Et godt stykke tid har lean været det magiske ord i mange direktionslokaler. Og det er indiskutabelt at lean inden for produktion og administration har skabt signifikant effekt i massevis af organisationer verden over. Men hvad sker der når lean møder innovation? To tilsyneladende modsætninger. Ødelægger lean den kreativitet der er nødvendig i innovation, eller kan en intelligent og simpel lean-ramme gøre resultaterne endnu bedre?

Forfatterne viser, hvordan en styret og bevidst vekselvirkning mellem kreativitet og effektivitet, mellem det forudsigelige og det intuitive kan sikre at topledelsens visioner bliver til virkelighed gennem innovationsarbejdet. Lean kan løfte innovation til et nyt niveau, og gøre innovationsprocesserne til dét, der virkelig distancerer virksomheden fra konkurrenterne.

Claus Sehested og Henrik Sonnenberg behandler i 'Lean innovation' de nøgleudfordringer, som ambitiøse ledere i vidensorganisationer står overfor. De præsenterer en række principper, som ledelsen kan anvende til at bygge mere lederskab ind i deres daglige interaktion med vidensarbejdere. Samtidigt diskuterer bogen metoder, som kan skabe øget resultatfokus og læring i den innovative organisations kerneprocesser. Hvordan det gøres i praksis vises gennem eksempler fra Ecco, Linak, Rambøll Oil & Gas, Exhausto og Coloplast, samt nogle af de udenlandske virksomheder, der er allermest innovative.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
232 sider
Udg. dato:
21. aug. 2009

ISBN:
9788776644581
Fag: Ledelse Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
499 , 00 kr.
399 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms