IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
475 , 00 kr.
593 , 75 kr.
Legebaseret læring

Legebaseret læring

et forskningsbaseret førskoleoplæg

Alle børn skal have de bedste forudsætninger for at starte i skole. Det er derfor vigtigt at stimulere de områder, som baner vejen for en vellykket skolestart. Legebaseret læring er udviklet med netop dette formål.

Materialet bygger på den nyeste internationale forskning inden for tidlig stimulering af sociale kompetencer, selvregulering, sprogudvikling og matematisk forståelse, og det indeholder et væld af aktiviteter, som understøtter børns udvikling inden for disse områder.

Med Legebaseret læring får du helt konkrete anvisninger til, hvordan du kan understøtte læring gennem leg. Materialet rummer også ideer til, hvordan du kan sammensætte aktiviteter til sammenhængende forløb, udforme dagsplaner, årshjul mv. 

Legebaseret læring er udviklet og afprøvet i et tæt samarbejde mellem forskere og pædagoger fra mere end 80 daginstitutioner.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
232 sider
Udg. dato:
01. mar. 2020

ISBN:
9788723541338
Fag: Førskolematerialer Niveau: Før skole Forlag: Akademisk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
593 , 75 kr.
475 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms