IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Mål der giver mening

Mål der giver mening

Motivation og differentiering i klassen

Differentiering er mulig. Denne bog gør det komplicerede enkelt og bevarer fokus på elevernes læring. Den viser, hvordan du sætter individuelle mål sammen med dem – og motiverer dem til at arbejde med dem.

Metoden hedder Blomstermål – og du kan gå ud og bruge den i klassen allerede i morgen. Den bringer enkelheden tilbage og dig som lærer tilbage til eleverne – væk fra skrivebordsarbejdet og tættere på børnenes læring.

Bogen er skrevet til lærere og andet pædagogisk personale i folkeskolen. Den er oplagt for dig, der kan lide at ryste posen, tænke lidt ud af boksen og arbejde på tværs af fag. Og den kan samtidig være en redningsplanke i dit lærerjob: Den frigør tid og sikrer alligevel, at du går hjem med følelsen af at have leveret kvalitet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
112 sider
Udg. dato:
08. feb. 2020

ISBN:
9788750055006
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Se den helt enkle metode Karen Engelund har udviklet for at arbejde med mål i folkeskolen. Hør hende fortælle, hvordan metoden inddrager eleverne og hvorfor den giver mere plads læring i klasserummet.


Karen Engelund er pædagogisk udviklingskonsulent i Herning Kommune. Hun har 17 års erfaring som lærer, skolebibliotekar, ressourceperson og vejleder i skolens læringscenter, 4 år som læringsvejleder i Ringkøbing-Skjern Kommune og 2 år som læringskonsulent i Undervisningsministeriet. Hun tilbyder kurser i Blomstermålsmetoden.

Læs mere >

< Læs mindre