IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
359 , 20 kr.
449 , 00 kr.
Økonomi- og indtægtsstyring for oplevelseserhvervet

Økonomi- og indtægtsstyring for oplevelseserhvervet

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING er til dig, der enten studerer på serviceøkonomuddannelsen og tilsvarende uddannelser inden for hospitality eller studerer et af akademifagene Økonomistyring i praksis, Anvendt økonomi, Revenue management eller Lederens forretningsforståelse. Herudover kan alle, der har økonomisk ansvar i hotel-, restaurant og oplevelsesvirksomheder finde inspiration til indsatsområder og opnå konkret viden om opbygning af ledelsesrapportering, revenue management, relevante analyser mv.

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING giver en praktisk indføring i ledelse af den økonomiske styring af en hotel-, restaurant- og oplevelsesvirksomhed samt viden om generel regnskabsøkonomisk teori. Du kan i bogen bl.a. lære om:

• Opstilling af et internt og eksternt regnskab

• Opbygning af en forretningsmodel

• Analyse af historiske regnskaber

• Budgetlægning for kommende perioder, investeringsteori og finansiering.

I denne nye udgave har emnet revenue management fået et særskilt kapitel, hvor det gennemgås i praksis, og hvor der desuden kan opnås viden om de nøgletal, der knytter sig til den daglige revenue management funktion.

ØKONOMI- OG INDTÆGTSSTYRING indeholder praksisnære cases og eksempler, der er særligt relevante for oplevelseserhvervet, og som kan danne grundlag for eget arbejde med teori omsat til praksis. For at styrke implementering i praksis afsluttes bogen med et kapitel, der som opsamlende case, udfolder teorien i praksis.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
224 sider
Udg. dato:
04. dec. 2023

ISBN:
9788750061397
Niveau: Kort videregående uddannelse Forlag: Akademisk Redaktør: Pia Barnholdt Kristoffersen
449 , 00 kr.
359 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04