IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
359 , 96 kr.
449 , 95 kr.
Pædagogers kompetencer

Pædagogers kompetencer

mellem etik, dannelse, relationer og metodologi

Pædagogers kompetencer er et bud på, hvad pædagoger bør vide og kunne i dag og i fremtiden.Hvilke kompetencer er der brug for i en stadig mere kompleks og digitaliseret institutionsverden? Og hvordan bygger man i praksis videre på forskningsbaseret viden, og hvordan skaber man vedkommende udviklings- og læringsmiljøer for børn og unge?

Forfattergruppen består af fremtrædende forskere, undervisere og fagfolk, som ud fra hver deres vinkel byder på både teoretiske overvejelser og inspiration til udvikling af en kompetent praksis.

Fælles for bidragene er, at de placerer sig i et pædagogisk univers, der tager afsæt i et kompetencefelt med fire pædagogiske verdenshjørner – etik, dannelse, relationer og metodologi. Det er nødvendigt at beskæftige sig aktivt med dem alle for at skabe et trygt og stimulerende miljø, hvor pædagoger hver for sig og sammen kan udfolde deres kompetencer som fagpersoner.

Målet med antologien er ikke at levere en færdig opskrift på, hvordan man skal gribe den pædagogiske udfordring an. Kompetencer bør konstant være i bevægelse og udfordres af erfaringer samt input fra ny forskning. Antologiens ærinde er at give et solidt grundlag for at skabe en bevidst pædagogisk indstilling, der favner de helt centrale temaer på den professionelle dagsorden.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
448 sider
Udg. dato:
17. maj 2020

ISBN:
9788750054436
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard;Signe Hastrup
449 , 95 kr.
359 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

”De fagligt uddannede ansatte i dagtilbuddet – pædagoger – spiller mere end nogensinde før en væsentlig rolle i forhold til at gøre en forskel i børns dagtilbudsliv."

Læs interviewet med forfatterne

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04