IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Samtaler med børn, unge og familier

Samtaler med børn, unge og familier

Samtaler med børn, unge og familier er en metodebog til det sociale og pædagogiske område.

Forfatterne skriver engageret om betydningen af relationer for psykisk sundhed og trivsel ligesom mestrings- og ressourcedimensionen bliver fremhævet. De giver læseren konkrete ideer til og praktiske anvisninger på børne- og familiesamtaler. Målet er at skabe sammenhæng mellem teori og praksiserfaringer og at formidle viden på en vedkommende og brugbar måde.

Samtaler med børn, unge og familierindeholder et væld af historier fra virkeligheden. Den beskriver de metoder, der er hensigtsmæssige at bruge, når man skal hjælpe og støtte det enkelte barn i en vanskelig og uoverskuelig situation. Den giver håndgribelige forslag til samtaleteknik, brug af enkle hjælpemidler og mulige fremgangsmåder. Den viser, hvordan man etablerer en samtalegruppe, og hvordan man for eksempel kan anvende Marte Meo-metoden i sit professionelle arbejde.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
260 sider
Udg. dato:
11. feb. 2011

ISBN:
9788750042006
Fag: Psykologi Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Dorte Ipsen
269 , 00 kr.
215 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10