IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
67 , 25 kr.
53 , 80 kr.
Sociale medier i skole og fritid

Sociale medier i skole og fritid

I en vekslen mellem teori og empiri beskriver forfatterne, hvad der kendetegner sociale medier, hvem der bruger dem og til hvad. Bogen viser brugsmuligheder, men diskuterer også de oplevede fordele og ulemper, sociale medier giver anledning til. Hvorfor vokser små uenigheder sig indimellem store på sociale medier? Hvordan mobber børn og unge igennem billeder og tekst? Og hvilke muligheder og udfordringer oplever læreren i kommunikationen med elever eller forældre på intra? Det kan være vanskeligt for både børn, unge og voksne at vide, hvor grænserne går for, hvad vi kan sige og lægge ud på internettet.

 

Bogen er ikke bundet op på tidens aktuelle medier, men giver viden og teorier om grundlæggende kommunikationsmåder og medieformer, kultur og læring, etik og dannelse i sociale medier generelt. Dermed er den en relevant grundbog såvel i dag som i morgen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
152 sider
Udg. dato:
03. mar. 2015

ISBN:
9788711358078
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
67 , 25 kr.
53 , 80 kr.
Spar 75% før 269,00 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 75% før 215,20 kr.
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.52.0