IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Socialt arbejde i teori og kontekst

Socialt arbejde i teori og kontekst

Socialt arbejde i teori og kontekst giver et solidt indblik i de centrale diskurser og teorier, der understøtter praksis i det sociale arbejde.

Karen Healy præsenterer klart og systematisk de dominerende teorier for socialt arbejde. Med stort overblik formidler hun det diskursive og teoretiske grundlag for praksis – uden at miste forbindelsen til praksis. Hun gennemgår forskellige tilgange som problemløsning, systemteori, styrkeperspektivet, radikal og anti-undertrykkende praksis samt postmoderne perspektiver. Teoriernes anvendelighed og relevans for praksis illustreres løbende gennem konkrete cases og diskussionsoplæg.

2. udgave har en klarere og mere intuitiv struktur, der fra starten introducerer læseren til bogens gennemgående begreber og teorier. Den præsenterer derudover flere nyere teorier for socialt arbejde, herunder løsningsfokuseret korttidsterapi og empowerment, og diskuterer bl.a. evidensbaseret praksis, miljøorienteret socialt arbejde og neurvidenskab.

Læs mere >

< Læs mindre

Ikke på lager
354 sider
Udg. dato:
04. jan. 2016

ISBN:
9788750044857
Fag: Sociale fag Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
399 , 00 kr.
319 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms