IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
360 , 00 kr.
450 , 00 kr.
Sprogstimulering

Sprogstimulering

Når det kommer til børn og sprog, så består deres udvikling af nogle forskellige faser. Børn lærer sprog ved at anvende det. De gentager, hvad der bliver sagt til dem, de udforsker, de eksperimenterer og de lærer.

I Sprogstimulering giver Bente Eriksen Hagtvet indblik i, hvordan førskolebørn udvikler sig i forhold til sproget. Bente har gennem flere år fulgt en række førskolebørn og studeret deres interaktion med skriftlige medier.

Sprogstimulering er skrevet til pædagoger og lærere, som i deres daglige virke arbejder med børn fra toårsalderen og op til seksårsalderen.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
400 sider
Udg. dato:
15. sep. 2017

ISBN:
9788750051954
Fag: Pædagogisk litteratur Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
450 , 00 kr.
360 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04