IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Strategisk aktionslæring

Strategisk aktionslæring

Når medarbejdere og ledelse udvikler organisationen gennem praksis
Strategisk aktionslæring er et bud på en ny læringstilgang, der forener klassisk aktionslæring med forretningsudvikling. Bogen er et teoretisk og praktisk værktøj til at facilitere et strategisk aktiosnlæringsforløb. Den rummer caseuddrag, konkrete procesværktøjer og opmærksomhedspunkter, indspark og vejledning i, hvordan man kan facilitere forandrings- og udviklingsprocesser, så de lykkes i private og offentlige organisationer.

Strategisk aktionslæring er en målrettet og effektiv kompetence- og organisationsudviklingsmodel, hvor udviklingen sker på arbejdspladsen, hvor det har størst organisatorisk nytte og effekt, samtidig med at deltagerne udvikler de nødvendige kompetencer til at løse de problemstillinger, de står overfor.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
208 sider
Udg. dato:
10. jun. 2014

ISBN:
9788711357941
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
269 , 00 kr.
215 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04