IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser

Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser

Ønsker man en lykkelig tilværelse, er filosofien – altså kærlighed til viden – ikke til at komme uden om.

Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser handler om videnskabsteoretiske spørgsmål, der knytter sig til pædagogik, opdragelse og undervisning. Bogen bygger på forfatternes mere omfattende bog Videnskab og pædagogik om samme emne. Den er her forkortet og tilføjet nye kapitler ud fra et ønske om at skrive en bog om videnskabsteori målrettet de pædagogiske uddannelser, der beskæftiger sig med videnskabsteori på bachelor- og diplomniveau.

Læs mere >

< Læs mindre

  Brian Degn Mårtenssons, Leif Puggaards og Rune Bang Puggaards bog ”Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser” kan ses som et vægtigt indlæg imod, at pædagogik på en overfladisk, populistisk og magtmisbrugende måde reduceres til et instrumentelt redskab med det formål at mobilisere til konkur
  På lager
  240 sider
  Udg. dato:
  05. nov. 2016

  ISBN:
  9788750050780
  Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Brian Degn Mårtenssons, Leif Puggaards og Rune Bang Puggaards bog ”Videnskabsteori for de pædagogiske uddannelser” kan ses som et vægtigt indlæg imod, at pædagogik på en overfladisk, populistisk og magtmisbrugende måde reduceres til et instrumentelt redskab med det formål at mobilisere til konkurrencestatens grundsyn: Mennesker er først og fremmest arbejdskraft. Bogen kan også ses som en gave til alle med interesse for pædagogikkens fortsatte liv sammen med videnskaben.
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

    

   v2.54.0