IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Biskop Peder Palladius og kirken

Biskop Peder Palladius og kirken

Peder Palladius var den første lutherske biskop over Sjællands stift (1537-1560). Martin Schwarz Lausten undersøger, hvordan Peder Palladius' kirkestyre udfoldede sig i forhold til regeringen,gejstligheden og sognefolket. Efter en biografi behandles hans praktisk-kirkelige arbejde, hans mødevirksomhed, embedet som kongelig rådgiver og som professor iteologi. Det sidste kapitel beskæftiger sig med hans virke som danmark-Norges 'overbiskop', dvs. hans tilsyn med de kirkelige forhold i de områder, som hørte under det danske rige – Island, Rügen, Gotland, Norge og Færøerne.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
452 sider
Udg. dato:
20. dec. 2019

ISBN:
9788750052609
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.55.0