IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Bliv forfatter hos Akademisk Forlag

Bliv forfatter hos Akademisk Forlag

Vi er altid på udkig efter nye forfattere, og du er meget velkommen til at sende dit bogforslag til os. Husk både at sende en synopsis, dit cv, en disposition eller en indholdsfortegnelse og eventuelt et prøvekapitel. Kontakt os gerne, hvis du ønsker vejledning til arbejdet med din synopsis. 

Når forslaget er modtaget, sender vi dig en kvittering inden for et par dage. Derefter vil redaktionen i løbet af cirka 4 uger tage stilling til en eventuel udgivelse.

Send dit forslag til [email protected] eller direkte til en af redaktørerne.

Mød vores redaktion her

Læs mere >

< Læs mindre

Pen og kladdehæfte
Tegning af Egmont uret

En del af Egmont

Akademisk Forlag er en del af  Egmont, som er en af Nordens førende mediekoncerner. Vi er til stede på alle platforme og står bag film, tv, biografer, magasiner, bøger, streaming tjenester, undervisningsmaterialer, spilkonsoller og en række digitale communities, apps og spil. Hvert år giver vi en del af vores overskud til børn og unge, der har brug for hjælp i livet.

Læs om Egmont her

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01