IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
børn med angst ocd og tics

Børn med angst, OCD og tics.

 

Det er nogle af de mentale lidelser, der desværre også rammer børn.

Der er heldigvis hjælp at hente i en række gode bøger.  

Læs mere >

< Læs mindre

 

Når dit barn har OCD

 

Har dit barn OCD? Eller er der tale om noget andet? Hvad er tvangstanker og tvangshandlinger – og hvor kommer de fra?

Denne bog giver dig en grundlæggende viden om OCD, samt enkle og overkommelige måder at håndtere dagligdagen med et barn med OCD – herunder hvordan din egen adfærd kan påvirke barnets tanker og adfærd. Pointerne i bogen bliver illustreret gennem cases og overskuelige faktabokse.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

 

Fri af angst

Fri af angst er skrevet som en støtte til dig, der har et ængsteligt barn.

Den beskriver angstens forskellige udtryk og viser, hvordan du kan hjælpe dit barn fri af en overdreven angst. Bogen giver en håndsrækning til forældre og andre voksne omkring det ængstelige barn. I let tilgængelig form giver den gode råd i forhold til at forebygge angst og give barnet mere mod.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

 

Niks til tics

Mange børn og unge med tics prøver at skjule dem i skolen, og når de er sammen med deres venner. Men det gør det tit endnu værre.

Bogen giver konkrete ideer og metoder, der er let at gå til.  Og der er både arbejdsark og skemaer, der hjælper børnene vinde kampen over deres tics.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

 

Min første bog om CBT med børn

– Kognitiv adfærdsterapi i børnehøjde

 

Bogen er en indføring i en metakognitiv terapi, der er tilpasset børn. Derfor giver den behandlere af børn med angst de bedst mulige forudsætninger for at sikre kvalitet i behandlingen. Og den hjælper med at forstå børns måde at forstå vanskeligheder og løsninger.

LÆS MERE

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01