IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
Den lille bog om din økonomi

Den lille bog om din økonomi

Skal jeg tage et lån? Købe bolig? Bo til leje? Bruge mine penge eller spare op? Skal jeg stole på min bankrådgiver? Er jeg fornuftig husmor eller selvglad amatør? Er jeg et egern eller en løve?

Et godt råd er guld værd, når man står over for livets store beslutninger. I Den lille bog om din økonomi har Michael Møller og Niels Christian Nielsen samlet deres bedste råd, tips og advarsler i en kort og kontant bog, der kan og bør læses af alle.

Med vid – og en god portion humor – guider de to økonomiprofessorer dig gennem den økonomiske jungle, så du kan sove trygt om natten.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
156 sider
Udg. dato:
23. mar. 2017

ISBN:
9788750051213
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
229 , 95 kr.
183 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.55.0